Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5.9g10kcal1.2g0g0.6g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g11g17kcal0.9g1.3g0.8g0.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.1g0.3g0.6g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g79kcal4.4g3.2g5.2g1g
Valittu annoskoko23g39kcal2.2g1.6g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g20kcal1.1g0.8g1.3g0.3g
Arvot/100g100g171kcal9.6g7g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257