Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g2.8g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g32kcal3.6g0.4g1.8g0g
Valittu annoskoko23g16kcal1.8g0.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.9g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505