Laiskanpäivänlaatikko (Dzinni, Karppila)

Laita uuni lämpenemään 200° C.

Kaada toinen kukkakaalipussillisista uunivuokaan (en käytä kovin laakeaa vuokaa, vaan sellainen hiukan syvempi on parempi).

Ripottele päälle suolaa ja kohtuullisen runsaalla kädellä valkopippuria (pidän valkopippurista ja niinpä sitä menee tässä noin puoli ruokalusikallista, suolaakin saman verran, mutta makunsa kullakin).

Kaada päälle toinen pussillinen kukkakaalta ja toista maustamisoperaatio.

Lurauta päälle kerma ja tuikkaa uuniin.

Jos käytät jäisiä kukkakaalenpaloja, painele jossain vaiheessa ne tiiviimmin nesteen alle.

Kun pinta alkaa ruskistua, peitä foliolla ja vähennä hiukan lämpöä.

Anna hautua pehmeäksi.

Tarjoile lisäkkeenä.

Laitoin tarkoituksella tuohon VAIN neljä annosta, koska tätä ylensä pitää santsailla...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini, keskiarvo, punnittu kuorineen 2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g14g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g49kcal0.8g1.4g4.4g0g
Valittu annoskoko23g25kcal0.4g0.7g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna12g12kcal0.2g0.4g1.1g0g
Arvot/100g100g107kcal1.7g3.1g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=453613