Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorekurkku, annos 50g9g3.6kcal0.1g0.1g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow3.3g3.3kcal0.8g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g4.7g7.5kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g31kcal3.4g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko23g16kcal1.7g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g8kcal0.9g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.4g1.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533