Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)5.3g6.3kcal1.1g0g0.2g0g
Seitifilee (Findus)7.1g4.9kcal1.2g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g5.3g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Korppujauho 2.6g10kcal0.3g2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g58kcal6.2g4.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko23g29kcal3.1g2.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g15kcal1.6g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g128kcal13.5g9.6g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097