Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g21g22kcal1.7g2.9g0.4g2.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.1g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g66kcal4.2g5.8g3g4.2g
Valittu annoskoko23g33kcal2.1g2.9g1.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.1g1.5g0.8g1.1g
Arvot/100g100g144kcal9.1g12.6g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308