Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto38g128kcal7.5g0g10.9g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)5g14kcal0.6g0.7g1g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g25g80kcal0.6g0.8g8.3g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g549kcal30g11g41.4g7.2g
Valittu annoskoko220g275kcal15g5.5g20.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna110g137kcal7.5g2.8g10.4g1.8g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036