Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 104g341kcal8.6g67.1g2.1g7.9g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g10g37kcal1.3g7.1g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g755kcal19.8g148.4g4.6g16.6g
Valittu annoskoko220g378kcal9.9g74.2g2.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna110g189kcal5g37.1g1.2g4.2g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425