Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus66g46kcal10.5g0g0.2g0g
Emmental, punaleima 17%25g73kcal8.6g0g4.3g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)48g12kcal0.4g2.1g0.2g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g58g7kcal0.9g0.9g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g22g18kcal0.6g0.9g1.3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g312kcal42g8g12g0g
Valittu annoskoko220g156kcal21g4g6g0g
Annoskoko puolitettuna110g78kcal10.5g2g3g0g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623