Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.5g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Mustapippuri 2.5g6.9kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 200g257kcal41.5g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g717kcal83.8g3.4g40.6g1.8g
Valittu annoskoko220g359kcal41.9g1.7g20.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna110g179kcal21g0.9g10.2g0.5g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200