Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g137g359kcal23.9g0g27.4g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g12g36kcal0.4g0.5g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.7g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Korppujauho 6.9g25kcal0.7g5.1g0.1g0.4g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.6g76kcal0g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g1009kcal50.8g13.8g79.4g1.6g
Valittu annoskoko221g504kcal25.4g6.9g39.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna110g252kcal12.7g3.5g19.9g0.4g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.1g18g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807