Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 46g35kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu42g61kcal6.8g1.1g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g247kcal16.8g23.6g8.8g2.2g
Valittu annoskoko220g123kcal8.4g11.8g4.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna110g62kcal4.2g5.9g2.2g0.6g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774