Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 41g41kcal1g0.2g3.9g0.7g
Pekoni, paistettu 30g154kcal4.9g0g15.2g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti19g52kcal0.6g1g5g0g
Kuohukerma,valio,2dl37g127kcal0.7g1.1g13.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.6g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Kasvisliemi laimennettu 37g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Lihaliemi laimennettu 37g7.1kcal0g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g993kcal15.6g8.4g99.4g1.4g
Valittu annoskoko221g496kcal7.8g4.2g49.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna110g248kcal3.9g2.1g24.9g0.4g
Arvot/100g100g225kcal3.5g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804