Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)73g31kcal1.2g6.3g0.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]15g48kcal3.9g0g3.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 44g12kcal1.4g1.4g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras18g61kcal2.3g12.3g0.3g0.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)44g72kcal11g0.4g2.9g0g
Herkkusieni säilyke 28g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g457kcal40.8g41g13.8g2.4g
Valittu annoskoko220g228kcal20.4g20.5g6.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna110g114kcal10.2g10.3g3.5g0.6g
Arvot/100g100g104kcal9.3g9.3g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647