Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g104g26kcal1.4g4.4g0.2g0g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)21g13kcal0.2g0.9g0.8g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g21g40kcal5g0.4g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g191kcal14g16.6g6.6g2g
Valittu annoskoko221g95kcal7g8.3g3.3g1g
Annoskoko puolitettuna110g48kcal3.5g4.2g1.7g0.5g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545