Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g39g10kcal0.5g1.6g0.1g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow63g13kcal0.6g2.2g0.2g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Paistijauheliha 10%59g100kcal11.7g0g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana441g304kcal26.6g13.8g15.8g2g
Valittu annoskoko221g152kcal13.3g6.9g7.9g1g
Annoskoko puolitettuna110g76kcal6.7g3.5g4g0.5g
Arvot/100g100g69kcal6g3.1g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541