Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali751g158kcal9g25.5g1.5g15.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g831kcal95.1g0g50.1g0g
Sipuli kuivattu 63g170kcal6.6g22g1g21.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi626g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g2481kcal226g128g106.4g88.4g
Valittu annoskoko2200g1240kcal113g64g53.2g44.2g
Annoskoko puolitettuna1100g620kcal56.5g32g26.6g22.1g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987