Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1200g2730kcal228g0g204g0g
Hapukoor (Tere)200g238kcal5.8g8.8g20g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g120g36kcal1.2g4.8g0.4g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g120g408kcal21.6g0g34.8g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g8749kcal580.8g64.6g685g9.8g
Valittu annoskoko2200g4374kcal290.4g32.3g342.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna1100g2187kcal145.2g16.2g171.3g2.5g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014