Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 300g665kcal52.6g0g51.1g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g679g984kcal36g196.9g4.8g8.8g
Maito, Kevyt931g428kcal29.8g44.7g14g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g150g421kcal28.5g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4404g5226kcal312.4g490.8g219.8g20.2g
Valittu annoskoko2202g2613kcal156.2g245.4g109.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna1101g1307kcal78.1g122.7g55g5.1g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040