Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 525g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Dolmio Light Classico Bolognese375g139kcal4.5g29.2g0.4g2.6g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g375g413kcal8.6g15g37.5g0g
Maito, Kevyt450g207kcal14.4g21.6g6.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150g540kcal42g3g40.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4410g4320kcal256g205.8g277.2g14.6g
Valittu annoskoko2205g2160kcal128g102.9g138.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna1103g1080kcal64g51.5g69.3g3.7g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806