Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1203g842kcal192.5g0g3.6g0g
Purjosipuli 301g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Ruokakerma Valio 5%602g361kcal7.2g16.8g30.1g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro75g23kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g2878kcal414g57g99.6g19g
Valittu annoskoko2208g1439kcal207g28.5g49.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna1104g720kcal103.5g14.3g24.9g4.8g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968