Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)42g17kcal0.6g2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)33g10kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia21g31kcal3.5g0g1.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%17g27kcal0.5g0.5g2.5g0g
Makaroni, keitetty58g57kcal1.8g11.3g0.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g441kcal25.4g31.8g21.6g2g
Valittu annoskoko221g221kcal12.7g15.9g10.8g1g
Annoskoko puolitettuna111g110kcal6.4g8g5.4g0.5g
Arvot/100g100g100kcal5.7g7.2g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48404