Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 27g37kcal5g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.5kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.1kcal0.5g1.4g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g3.1g8.1kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g165kcal15.6g12g5.8g4.2g
Valittu annoskoko221g83kcal7.8g6g2.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna111g41kcal3.9g3g1.5g1.1g
Arvot/100g100g37kcal3.5g2.7g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442