Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g1.4g5.5kcal0g0.3g0.5g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1.9g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Chilikastike original, Felix2.8g2.5kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Paprika punainen 12g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g30g66kcal3.6g0.8g5.4g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 9g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g245kcal10g19.6g13g3.2g
Valittu annoskoko221g123kcal5g9.8g6.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna111g61kcal2.5g4.9g3.3g0.8g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.4g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030