Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g125g212kcal23.7g0g12.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Katkarapu 62g43kcal9g0g0.7g0g
Pekoni, paistettu 31g161kcal5.1g0g15.8g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.9g2.6kcal0.1g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g848kcal76.2g3g58.2g0.6g
Valittu annoskoko221g424kcal38.1g1.5g29.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna111g212kcal19.1g0.8g14.6g0.2g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313