Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 118g35kcal1.1g5.3g0.5g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Oltermanni 17%16g42kcal4.7g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g452kcal38.8g11.8g26.8g4.4g
Valittu annoskoko221g226kcal19.4g5.9g13.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna111g113kcal9.7g3g6.7g1.1g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235