Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g141g35kcal1.8g5.9g0.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g56g158kcal1.4g2g15.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 19g33kcal1.4g0.4g2.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.3g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g460kcal9.6g17g38.6g0g
Valittu annoskoko221g230kcal4.8g8.5g19.3g0g
Annoskoko puolitettuna111g115kcal2.4g4.3g9.7g0g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112