Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g131g46kcal3.3g4.6g0g3.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g38g105kcal7.1g0g8.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g19g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g362kcal22.6g20.8g16.8g8g
Valittu annoskoko221g181kcal11.3g10.4g8.4g4g
Annoskoko puolitettuna111g91kcal5.7g5.2g4.2g2g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493