Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 94g72kcal1.8g14.6g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g411kcal29.2g36.8g14.8g4.8g
Valittu annoskoko221g205kcal14.6g18.4g7.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna111g103kcal7.3g9.2g3.7g1.2g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957