Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 55g13kcal1g1.2g0.2g1.3g
Parsakaali brokkoli 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Broilerisuikale, keskiarvo 44g53kcal9.3g0g1.8g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%27g36kcal0.8g0.5g3.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima16g64kcal4.8g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g554kcal37.6g7g41.2g5.4g
Valittu annoskoko221g277kcal18.8g3.5g20.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna111g139kcal9.4g1.8g10.3g1.4g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937