Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 146g57kcal1.5g10.2g0.3g3.7g
Aurajuusto15g50kcal2.9g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)15g18kcal0.5g0.6g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 8g12kcal1g0g0.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g327kcal13.6g25.2g17.2g7.8g
Valittu annoskoko221g164kcal6.8g12.6g8.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna111g82kcal3.4g6.3g4.3g2g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217