Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha73g121kcal13.8g0g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä35g38kcal2.7g6.3g0.2g2.8g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g31g24kcal1.6g3.5g0.4g1.5g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g73g18kcal0.9g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g433kcal38.2g26.6g19g8.8g
Valittu annoskoko221g217kcal19.1g13.3g9.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna111g108kcal9.6g6.7g4.8g2.2g
Arvot/100g100g98kcal8.6g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502