Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)18g65kcal2.4g9.6g1.4g1.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 100g45kcal0.2g9.4g0.1g1.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)18g65kcal2.4g9.6g1.4g1.9g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g1197kcal18g116.8g70g12.6g
Valittu annoskoko222g598kcal9g58.4g35g6.3g
Annoskoko puolitettuna111g299kcal4.5g29.2g17.5g3.2g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.3g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918