Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium400g72kcal4g12g0.8g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)800g520kcal25.6g38.4g28g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 200g610kcal7g8.4g60g1g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 400g1362kcal106g0g102.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g12g41kcal1.2g9.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4424g5758kcal403.2g135.8g392.6g2g
Valittu annoskoko2212g2879kcal201.6g67.9g196.3g1g
Annoskoko puolitettuna1106g1440kcal100.8g34g98.2g0.5g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040