Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1982g756kcal5.4g139.5g1.8g68g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 63g458kcal0.8g0.3g51.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g82kcal0.8g17.9g0.8g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g68g216kcal0.7g52.7g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl45g288kcal6.3g1.5g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g3614kcal28.2g424.8g164.6g136g
Valittu annoskoko2214g1807kcal14.1g212.4g82.3g68g
Annoskoko puolitettuna1107g904kcal7.1g106.2g41.2g34g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598