Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1575g284kcal8.8g39.4g6.3g11g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)563g113kcal3.4g19.7g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g45g43kcal0.5g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g1254kcal27.6g140.8g52.8g25.4g
Valittu annoskoko2214g627kcal13.8g70.4g26.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna1107g314kcal6.9g35.2g13.2g6.4g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181