Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g562g197kcal5.6g36.5g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka112g30kcal2.1g4.7g0.2g2.7g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g112g394kcal14.7g78g1.9g3.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g38kcal1.5g1.5g2.9g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 1124g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4437g1777kcal53.6g272.4g50.4g24.8g
Valittu annoskoko2218g888kcal26.8g136.2g25.2g12.4g
Annoskoko puolitettuna1109g444kcal13.4g68.1g12.6g6.2g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625