Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g225g32kcal4.3g0.9g1.1g0g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g150g255kcal3g7.9g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4437g1017kcal71.2g45.4g51g31.6g
Valittu annoskoko2219g509kcal35.6g22.7g25.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna1109g254kcal17.8g11.4g12.8g7.9g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026