Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g236kcal0g0g26.3g0g
Merilohifile, norja1750g2905kcal292.2g0.2g192.5g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g438g656kcal13.1g19.7g61.3g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4438g7595kcal610.6g39.8g560.2g0g
Valittu annoskoko2219g3798kcal305.3g19.9g280.1g0g
Annoskoko puolitettuna1110g1899kcal152.7g10g140.1g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497