Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g90g76kcal1g16.5g0.4g1.6g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g30g184kcal6.3g2.1g16.7g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g10g40kcal2g5.2g1.2g3.2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g2.5g7.2kcal0g0.3g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g5g0kcal0g5g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.5g18kcal0.9g1.2g1g1g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g8.5g45kcal0.4g4.4g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g904kcal35.2g71.6g55.2g11.6g
Valittu annoskoko222g452kcal17.6g35.8g27.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna111g226kcal8.8g17.9g13.8g2.9g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520