Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 30g34kcal5.1g0g1.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g15g38kcal2.1g0.5g3g0g
Pinaattipakaste 150g11g1.6kcal0.2g0g0.1g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g15g8kcal0.9g0.8g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.8g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g243kcal19g17.6g9.8g2.8g
Valittu annoskoko222g122kcal9.5g8.8g4.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna111g61kcal4.8g4.4g2.5g0.7g
Arvot/100g100g55kcal4.3g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369