Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen16g118kcal0.2g0.2g13.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g153g52kcal0.3g10.9g0.5g2.8g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g11g41kcal0g10.3g0g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g689kcal3.8g104.4g27.6g6.6g
Valittu annoskoko222g345kcal1.9g52.2g13.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna111g172kcal1g26.1g6.9g1.7g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.5g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748