Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g53g7.4kcal1g0.4g0.2g1.1g
Mango (tuore)44g29kcal0.2g6.7g0.1g0.9g
Avokado, kuorittu, kivetön 53g104kcal1.4g0.4g10.2g3.5g
Verigreippi, annos 250g44g23kcal0.4g5.7g0.1g0.9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g22g197kcal0g0g21.9g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g6.6g6.6kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g737kcal6g29.6g65g12.8g
Valittu annoskoko222g369kcal3g14.8g32.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna111g184kcal1.5g7.4g16.3g3.2g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.7g14.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037