Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen6.6g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g7.3g2.6kcal0g0.2g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g146g56kcal1.6g12.1g0.1g2.3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)15g24kcal0.4g0.6g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g189kcal4.8g29g5.6g5.6g
Valittu annoskoko222g95kcal2.4g14.5g2.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna111g47kcal1.2g7.3g1.4g1.4g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792