Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.4g0g5g0g
Sipuli 6.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g25g34kcal1.3g6.3g0.3g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 124g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g284kcal25g14.8g13.4g1.6g
Valittu annoskoko222g142kcal12.5g7.4g6.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna111g71kcal6.3g3.7g3.4g0.4g
Arvot/100g100g64kcal5.6g3.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468