Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)125g400kcal12.5g78.8g2.9g17.5g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.4g0.8g2.4g
Ohrajauho 5.7g19kcal0.5g3.7g0.1g0.4g
Siirappi, tumma13g40kcal0g9.3g0g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g1549kcal39.8g278.4g26.4g40.6g
Valittu annoskoko223g774kcal19.9g139.2g13.2g20.3g
Annoskoko puolitettuna111g387kcal10g69.6g6.6g10.2g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.6g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154