Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 67g16kcal1.2g1.5g0.2g1.5g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl37g11kcal1.7g0.7g0.1g0.6g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g9g9kcal1.7g0g0.3g0g
Paprika, punainen49g13kcal0.4g2.2g0.2g1g
Kadett juustoraaste (Arla)23g52kcal6.5g0.6g2.7g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g37g23kcal1.2g2.8g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g247kcal25.4g15.6g8.4g6.2g
Valittu annoskoko223g124kcal12.7g7.8g4.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna111g62kcal6.4g3.9g2.1g1.6g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089