BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Broilerin nahaton rintafilee113g116kcal26g0g1.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni56g73kcal1.7g1.1g7.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g456kcal56.4g5.2g25g1g
Valittu annoskoko223g228kcal28.2g2.6g12.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna111g114kcal14.1g1.3g6.3g0.3g
Arvot/100g100g102kcal12.7g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517