Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g95g114kcal16.1g1.5g4.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g37g28kcal2.1g4.5g0.2g0g
Hillosipulisäilyke 10g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.3kcal0.4g1.3g0g0g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Lanttu 28g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g464kcal39.2g23.8g22.4g3g
Valittu annoskoko223g232kcal19.6g11.9g11.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna111g116kcal9.8g6g5.6g0.8g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457