Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 24g170kcal0.3g0.1g19.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.4g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g44g22kcal0.4g5.3g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g47g31kcal5.2g2g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.5g4.8kcal0.2g0.4g0.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl21g27kcal2.7g0.1g1.7g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 3g11kcal0.2g2.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g1066kcal26.8g109.6g57.6g2.8g
Valittu annoskoko223g533kcal13.4g54.8g28.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna111g266kcal6.7g27.4g14.4g0.7g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g12.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508